¬Ý
¬Ý
¬Ý
Home Coaching Counseling Supervisie Reacties Over mijzelf Praktisch Contact Links
Frans Pieterson (1957)
Als opleidingsfunctionaris in de forensische psychiatrie sta ik met beide benen in het
dagelijks werk van een instelling. Ik houd mijn werk afwisselend en verfrissend door
daarnaast met clienten te werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Over mijzelf
Ik word er enthousiast van als mensen ontwikkelen en in beweging komen. Het draagt bij aan mijn zingeving als ik zie dat mensen zelfredzaam worden, het is een van de dankbare elementen van het werken als begeleider. Ik kom tot mijn recht als ik mensen kan ondersteunen in het proces hier naar toe. Mijn verpleegkundige achtergrond heb ik doorontwikkeld van een hartbewakings-verpleegkundige die zich richtte op mensen met hartritmestoornissen tot coach, counselor en supervisor die bijdraagt aan de zorg voor hart en ziel van de cliˆ´nt, team en organisatie.
’Ä®Mijn missie is het gezamenlijk creˆ´ren van leerprocessen met hen die een ontwikkeling doormaken en het realiseren van de meest geschikte context daarvoor. Dat doe ik samen met jou via het vinden van de kern van de situatie naar high impact learning in het hier en nu. Als Master Begeleidingskunde begeleid ik op de snijvlakken van je individuele- en professionele ontwikkeling en van de organisatie waar je werkt.
’Ä®Ik ben geregistreerd supervisor bij LVSC, Landelijke Vereniging voor Supervisie & Coaching. Deze vereniging kent een professionele gedragscode waarvan zorgvuldigheid en geheimhouding belangrijke elementen zijn.
..
praktijk voor persoonlijke en’Ä®professionele ontwikkeling
¬Ý